5 TRENDOVA ZA PROLEĆE 2018

17:48



Moda je termin koji označava popularne stilove u raznim sferama ljudskih aktivnosti i razmišljanja, u bilo koje vreme u istoriji.
Stilovi se mogu menjati brzo i u današnjici se pod terminom moda označava poslednja verzija stila i nekoj oblasti.
S toga, danas pričamo o TRENDOVIMA za 2018-u, tačnije više o trendovima za proleće i neka moja mišljenja u vezi sa tim.


1. LJUBIČASTA



Kompanija Pantone je izabrala jarku purpurnu nijansu, zvanu Ultra Violet za boju godine. Dakle, ove godine šta god izabrali u ljubičastoj boji nećete pogrešiti, bez obzira da li se radi o odeći, obući, nameštaju itd itd.
Ja sam kao mala obožavala ovu boju, to govori činjenica da mi je godinama soba bila ofarbana u ljubičasto, tako da sada me polako ova boja vraća u detinjstvo. Sada ovu boju manje praktikujem ali planiram da nađem sebi neki lep komad odeće i da vam predstavim kako bih ja nosila ovu boju.
 Svi svetski modni dizajneri su na svojim revijama već istakli ovu boju, tako da požurite i nabavite sebi neki lep komad u ljubičastoj boji i uživajte u proleću!

2. CHECK PRINT



… je naziv za trend koji je definitivno prevladao svuda! Na početku su svi imali čuvene blejzere sa ovakvim printom, pa kapute, sada se više nose pantalone sa check printom i svašta nešto.
Moje mišljenje za ovaj trend je pozitivno iako još uvek nisam nabavila sebi nijedan komad odeće sa ovakvim printom ali rado bih nosila.
Ovaj trend se povezuje dosta sa tim da je sada IN da se oblačimo kao muško, odnosno odela generalno su sve više popularna, što se meni i ne dopada toliko, ali naravno svako ima pravo na izbor da li će poštovati modne trendove ili ne.

3. PROVIDNO




Chanel je na svojoj reviji za proleće 2018. dokazao da će providni komadi torbi, cipela, šešira, nakita i slično biti jedan od top trendova za ovo proleće a verujem i leto.
Na prvi pogled mi se nije svideo ovaj trend, međutim mislim da bi neka torba ili cipele slične kao na slici bile skroz okej za neki događaj. Bitno je da se providi, a i generalno PLASTIKA je postala potpuni hit ove sezone, tako da iako izgleda potpuno bezveze morate priznati i vaši roditelji bi vam sigurno rekli “šta to nosiš za ime Boga” ako izađete sa ovakvim nekim komadom na ulici, svi oni koji prate modu će vas pohvaliti.
Mali savet: Ne morate trošiti pare na skupocene providne torbe, male torbice lako možete staviti u neki providni neseser koji lako (i jeftino) možete nabaviti svuda i izgledaće identično kao skupocene torbe.

4. MATRIX NAOČARE



Ovo je trend koji mi se apsolutno ne dopada. U pitanju su Matrix naočare koje mislim da su apsolutni promašaj i da baš retko kojoj devojci stoje lepo.
Ali mogu ih zameniti Cat eye naočare koje su donekle lepe.
Bitno je da ove godine nosite naočare koje su što manje, imaju duge i oštre uglove i po mogućnosti potpuno crne.

5. LOGO



Logo trend je nešto što mi se baš dopada od svih trendova za proleće. Nije bitno koji brend volite da nosite, bitno je da se naglašava logo. Malo je reći da su Gucci majice postale prilično popularne svuda i da ih modne blogerke uklapaju uz gotovo sve.



Šta vi mislite o ovim trendovima? Da li ih pratite?
Pišite mi vaša mišljenja.




Do narednog posta pratite me na društvenim mrežama:
instagram: _armaylle_  

facebook: Marinaaa style

You Might Also Like

3 коментара

  1. Divni predloyi, ipak cu ostati pri klasici i kariranim kaputima xo


    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Drugi trend je definitivno moj,samo jos treba da nabavim odgovarajuce pantalone u tom printu,sto je veoma tesko u gradu u kojem zivim,ali i drugi trendovi su interesantni.

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Auu kakvi trendovi. Jedino sam zapazila da je je vec pocela "providna" obuca i torbe. Odlican post <3

    www.jfashionlover.com

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook