Retro

18:21Svaka devojka ima stil oblačenja koji joj se najviše dopada, ali i u kome se najprijatnije oseća. Retro stil je nešto što ja ne nosim tako često ali veoma mi se dopada kada vidim na drugima. Mnoge devojke prate aktuelne trendove i retko se odlučuju za komade koji su „staromodni“ i upravo zato kada obučete nešto retro izdvajate se od drugih.


Današnja suknja na meni je od tila i retko kad je nosim, ali je mnogo volim. Mislim da su ovakve suknje savršen način da probudite „vintage“ magiju vašim izgledom. Kombinacija na meni je za neki dnevni „look“, a za večernji možete uzeti neke cipele sa visokim potpeticama.

Inače ovaj trend je probudila svima nama poznata Keri Bredšo i danas je popularan kod mnogih devojaka i sve one se trude da istaknu originalnost i kreativnost, ovim neobičnim suknjama.
Ja sam je uklopila sa možda omiljenim džemperom za ovu sezonu. Obožavam tu senf boju i da mogu svaki dan bih nosila ovaj džemper jer je pre svega i mekan i udoban i mogu uz dosta toga da ga kombinujem.
- jumper: H&M
- skirt: Terranova
- boots: Deichmann
- bag: Zaful


You Might Also Like

9 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook