Valentine's Day

13:32Kažu da crvenu ne biraju stidljive osobe, da crvena je boja primećenosti, teatralnosti, strasti i seksipila. Vole je osobe koje vole takmičenja, ali samo kad pobeđuju. Ljubitelji crvene boje vole život i ne boje se novog. Svaki dan koriste kao priliku da svetu pokažu sve svoje kvalitete.

Danas je Dan zaljubljenih i prosto ovaj dan ne može da prođe bez crvene boje. Donosim vam svoj predlog kako možete kombinovati crvenu i crnu.

Za dan ipak predlažem kombinaciju bele i crvene, ali za neku večernju varijantu crvena i crna su pun pogodak! Ovu bluzu sam takođe nosila i za doček, divan je material i odlično se uklapa sa mojim omiljenim cipelama.

Bilo da ste u vezi ili ste srećna single osoba sigurna sam da ćete osmisliti neki plan za danas - nebitno da li taj plan podrazumeva odlazak na večeru sa voljenom osobom ili u provod sa prijateljima, ali ne zaboravite da se fokusirate na sebe i iskoristite praznik kao izgovor za sređivanje.I zapamtite.. Nisu pogrešne ljubavi, pogrešni su ljudi u kojima ih tražite! - blouse: New Shangai
- jeans: Zara
- bag: New Yorker
- heels: Elana Shoes

You Might Also Like

3 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook