Elegance

14:07


Znam da je napolju prilično zahladnelo, ali ko kaže da se haljina moramo odreći zimi? Još jedna kraljica klasike i elegancije - teget boja je i ove zime u trendu. Impresivna, eterična i glamurozna na neki svoj poseban način, izuzetno je popularna kako u obliku haljine, tako i u obliku kaputa, džempera, košulja.. 


Posebno volim ovaj šešir iz HM-a, retko ga nosim ali za specijalne prilike je "must have". Šeširi su popularnost stekli još davne 1980-e, a i danas su simbol ležernog, ali glamuroznog stila. Mogu se kombinovati uz sve, od haljina do farmerki, a osim što su stvoreni za "bad hair" dane, u trenu transformišu svaki look i donose dozu elegancije.


Ne morate biti ljubitelj zime i zimske odeće, ali ove godine haljine od pamuka, vune, kašmira i drugih materijala su vredne da ih imate. Ja ih obično nosim sa debelim hulahopkama, ali takođe ih možete nositi i sa helankama.
Ovakve haljine su po mom mišljenju odlične i za predstojeće praznike, slave, razne proslave.. jer udobnost im je najveća vrlina!
Na vama je da izaberete boju i materijal, a s obzirom da je sezona sniženja počela prava je prilika da nabavite jednu. Nećete požaliti! :)

- hat: H&M
- scarf: H&M
- dress: New Shangai
- boots: Deichmann

You Might Also Like

9 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook