Black and white

21:38



Moram da priznam da obožavam ove tople zimske dane, tako da sam danas komotno mogla da obučem ovu kariranu košulju sa sajta ROSEGAL. Mnogo mi se dopala na prvi pogled, međutim pogrešila sam veličinu. Tačnije možda i nisam, s obzirom na to da je ovo S veličina a iako se na slikama ne vidi, velika mi je.



Što se tiče kupovine odeće online, o tome sam vam već pričala da je to relativna stvar i da, može da se desi da budete nezadovoljni. Ja sa ovom košuljom sam nezadovoljna samo veličinom, tako da vam preporučujem da uvek pogledate dimenzije svega kada kupujete, nemojte da zbrzate kupovinu i već na miru gledajte, izmerite sebe (ako već niste) i nećete pogrešiti.

Ovu crno-belu kariranu košulju možete naći OVDE.
Materijal mi se dopada, stvarno nemam nikakve zamerke, ja sam stavila ovaj kajš da bih je nekako suzila jer mi je baš široka a da je malo duža nosila bih je i samo na čarape uz duboke čizme.






Imate vi neki predlog kako bih mogla još da je iskombinujem?

Rosegal ima takođe i veoma lep nakit, nisam stigla da vam slikam ali dobila sam i predivne minđuše koje možete pogledati OVDE.

You Might Also Like

1 коментара

  1. Slažem se da je za internet kupovinu bitna stavka proveriti dimenzije, izmeriti se, koliko god nas to u tom trenutku mrzelo :)
    Volela bih da je iskombinuješ u nekom šarenijem outfitu, recimo crvene pantalone ili tako nešto... Lupam sada, ali dajem primer kako mi pada napamet :)

    Novi post: ideje za poklone
    G i v e a w a y na blogu!
    Giveaway: instagram

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook