Bagaholic?

11:45



Da li i vi imate neki odevni predmet ili modni dodatak koji obožavate i možete ih imati stotinu i nikad neće biti dosta? Da i ja isto. Ja prosto obožavam torbe i slobodno mogu reći da sam torboholičar (ako ta reč uopšte postoji).
Ja sam neko ko ima baš dosta torbi, uvek ih rado kupim i volim da ih dobijem iako u većini slučajeva menjam 2-3 torbe u zavisnosti od kombinacije, ali bez obzira na to nikad mi ih neće biti dosta.

U ovom postu vam prikazujem dve moje nove omiljene torbe. Dobila sam ih sa sajta ZAFUL.
Sada već dugo sarađujem sa njima i ovaj put što se tiče torbi moram zaista da ih pohvalim. Torbe su veoma kvalitetne i vrede onoliko koliko im je cena.





Prva je ova crno/zelena torba, mogu reći torbica jer je prilično mala što na slici možda ne izgleda tako. Praktična je, unutra ima dve pregrade i njoj mogu da stanu novčanik, telefon, maramice, ogledalce i po koja šminka, za više mislim da ne bi bilo mesta. To su bar stvari koje ja najčešće nosim. Može da se nosi na ramenu a može i u ruci jer ima tu malo dršku. Zaista izgleda kvalitetno i na dodir je divna i može da se uporedi sa mnogo skupljim brendiranim torbama. Detalje možete naći OVDE.





A druga torba je isto crna ali sa ružama. Ako me pratite znate da volim ruže i da sam celo leto bila opsednuta tim detaljem. Iako je zima ja ovu torbu često nosim jer mi fino ide uz čizme. Materijal je isti kao kod prethodne, mogu reći da je isto dosta kvalitetna samo je malo manja unutra. Nema mesta baš za puno stvari, ali je okej. Skroz je u nekom retro fazonu za razliku od zelene koja je nekako elegantnija i zbog toga se meni više dopada ova. Detalje možete naći OVDE.




Kako se vama čine? Da li ste i vi torboholičarka?

You Might Also Like

1 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook