KAT VON D contour palette

18:04



Pre par nedelja kod nas u Sephori konačno je stigao brend Kat Von D. Mnogo sam se obradovala tome jer sam čula da su proizvodi baš baš dobri i uverila sam se u to. Međutim, u koliko me pratite na instagramu znate da sam bila u Italiji i ipak sam odlučila da tamo kupim ovu predivnu paletu za konturisanje o kojoj ćete moći nešto više da pročitate dalje u tekstu.




Pre svega, da počnem od samog PAKOVANJA.. Paleta dolazi u jako lepom i kvalitetnom pakovanju, nalazi se u kutijici gde takođe imate i uputstvo kako možete koristiti nijanse, odnosno kako da konturišete svoje lice što je odlično za početnike. Nazad, na poleđini kutije imate nazive nijansi. Ja sam do sada najviše koristila nijansu „lucio“ i „sombre“, one su najsvetlije i nekako mi najviše odgovaraju o ovom periodu. Paleta unutra naravno ima i ogledalo, koje je veliko i odlično i čini ovu paletu još praktičnijom.





E sad da pređemo na samu paletu. Ne bi bila toliko hvaljena da zaista i nije tako, paleta je odlična.

PIGMENTACIJA je i više nego odlična, pa zbog toga čak i morate da pazite sa bronzerima jer su prilično pigmentovani i ne treba vam velika količina proizvoda. Što je odlično jer će ti time paleta i duže da vam traje. Takođe bitno je i kojom četkicom nanosite, ali preporučujem da polako i nežno konturišete svoje lice jer su boje intenzivne. 
Svetlije nijanse, odnosno ove koje se stavljaju ispod očiju i na nosu (ili kako ko već voli) su mi posebno drage jer sem što su odlično pigmentovane ostavljaju tako neki svilenkasti osećaj. Kada pređete prstom preko tog dela koža je glatka, mekana.. 





POSTOJANOST je takođe odlična. Najduže što sam držala bilo je oko 8 sati i nije se mrdnulo ništa. To naravno zavisi i koji puder ispod imate, ja koristim KIKO MILANO Unlimited foundation (o kom ću posebno pričati). Takođe je dobro što se svetlije nijanse ne uvlače u pore, niti u linije ispod oka i savršeno prekrivaju podočnjake.






Na slikama se možda sve to ne vidi lepo, možda nisam dobro „svočovala“, ali na mom instagramu možete pogledati jedan „look“ gde sam koristila baš ovu paletu za kontusiranje.

E sad sigurno se pitate ima li ova paleta neku manu.. Pa, ima. Po mom mišljenu jedina mana koja nije strašna zaista (možda je čak i do mojih četkica) je ta što se prilikom nanošenja na četkicu nijanse malo više truse. Ja nisam tako navikla, ali kada nežno radite sa njom i sa pravim četkicama to se dešava u jako malim količinama. 
Mislim da je to sve i do načina na koji nanosite i da bez obzira na tu manu, zbog svih pozitivnih stvari pre svega pigmentacije i kvalitetnog pakovanja paleta vredi te silne pare. 
CENA ove palete kod nas je oko 6000din, ja sam je u Italiji platila 45e. Tako da vam svakako preporučujem da je kupite negde preko kada odete.




I moj vam je savet da gledate da uložite novac u kvalitetnu šminku, jer zaista ima razlike, ne za sve, ali opet, nisu bez razloga neki proizvodi skuplji od drugih. A vaše lice će vam za par godina biti zahvalno što ste tako postupili.



You Might Also Like

2 коментара

  1. Dosta sam citala o ovoj paleti te mi je drago da cujem i tvoje misljenje o njoj! Ja je nisam isprobala ali je imam u nameri 'za kupiti'. Divna recenzija draga.

    New post is on my blog. Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Recenzija je odlicna. Pakovanje i boje mi se mnogo dopadaju.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook