Baby blue

13:18



Istina je da teško prihvatamo odllazak leta, ali ono što moramo da priznamo jeste da nas raduju slojeviti outfiti. Ove jeseni umesto bomber jakni koje već odlaze u prošlost, vratite se kožnim bajkerskim jaknama koje naravno nikada ne izlaze iz mode.



Ono što je posebno za ovu jesen je to što možete da se igrate sa bojama. Ja sam ovu jaknu dobila sa sajta ZAFUL (naravno Bože moj odakle bih drugo), izabrala sam plavu boju jer mislim da će mi odlično ići uz „jeans“ kao što se i vidi na slikama, ali OVDE možete naći istu u još 4 fantastične boje.



Znam da mnoge moje koleginice blogerke su naručile istu jaknu samo možda u drugim bojama i jakna jeste zaista divna, međutim ono što možda neko nije spomenuo (a možda i jeste nisam sigurna) je to da je jakna jako čudna iz razloga što se zakopčava na desnoj strani. Sve stvari koje se zakopčavaju na desnoj strani su muške, kao što su npr košulje, jakne, prsluci i slično i to bi trebalo da znate. Ova jakna ni malo ne deluje kao muška ali mislim da joj to zakopčavanje jako velika mana, jer sve devojke su sigurno navikle da se zakopčavaju na levu stranu, ali dobro.. I takođe ono što mi se ne sviđa je kajš. Previše je dugačak nekako i ne izgleda mi lepo kada ga stavim. Tako da iako na slikama ga ima, ja jaknu nosim bez kajša.







- sweater: Jennyfer
- jeans: New Yorker
- jacket: Zaful
- sneakers: Here

You Might Also Like

1 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook