GALAFARM paket

14:44



Još jedna saradnja, jos jedan paketić mi je stigao. U pitanju je paket od GALAFARM-a.
Galafarm je osnovan 1991. Godine i od tada beleži stalni razvoj. Imaju dobre kozmetičke, dijetetske, herbalne i OTC proizvode. Ja sam izabrala 2 proizvoda i zadovoljna sam kvalitetom.



Proizvodi su mi stigli u jako lepom pakovanju i stvarno su me iznenadili time.



Prvi je losion za lice. S obzirom da ja imam masnu T zonu, naručila sam losion za masnu i problematičnu kožu. Pakovanje je praktično, plastično, lako se otvara i zatvara. Veoma se razlikuje od svih proizvoda koje sam do sada koristila, pre svega jer je ima teksturu kao voda, bukvalno. Nanosim ga tako što stavljam određenu količinu na tupfer i prebrišem lice. To obično uradim kada pre toga očistim lice, na suvu kožu. Ima lep miris, međutim oseća se nekako na alkohol. Nije to toliko loše, samo je čudno. Sadrži salicilnu kiselinu koja radi blagi piling lica i čisti zatvorene pore. Kada ga nanosite na lice imate osećaj malo kao da ste prešli alkohom preko lica, isušuje na trenutak lice, ali je posle toga koža mekana i imate osećaj čistoće.  Jedino što možda ne preporučujem osobama koje imaju osetljivu kožu lica, jer po mom mišljenju losion je prilično jak. Ovako, sve preporuke osobama sa masnom kožom.



Drugi proizvod je Kokosovo ulje. Pakovanje je stakleno, lako se otvara i praktično je. Ovo ulje sam za sada koristila samo kao pakovanje za kosu. Uveče pre spavanja kožu glave i celu dužinu kose izmasirajte kokosovim uljem pa navucite kapu za tuširanje ili kesu. Ujutru operite kosu kao i obično. Videćete znatne promene, pogotovu u koliko imate suvu kosu. Kosa je neverovatno mekša.
Nemojte se čuditi kada vidite u pakovanju čvrstu belu smesnu. To je prirodno stanje hladnog kokosovog ulja, a vi uvek možete da ga ugrejete, zavisi za šta vam je potrebno.
Kokosovo ulje je zdravo i korisno za mnogo toga, pre svega:
- štiti kožu od štetnih sunčevih zraka
- smiruje kožu nakon predugog izlaganja suncu
- posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože
- usporava starenje kože i održava je mekom i glatkom
- pomaže pri otklanjanju peruti, ojačava koren kose, neguje oštećenu kosu
I što je najbitnije i razlog zbog koga sam i izabrala ovaj proizvod je taj što masažom kože glave sa kokosovim uljem poboljšava se prokrvljenost kože i ishrana korena kose, što povoljno utiče na prirodan rast kose.
S toga, u koliko želite da vam brže raste kosa (ili obrve, ili trepavice), kokosovo ulje je odlično rešenje. Još ako pomešate sa nekim drugim uljima imaćete još bolji efekat.








Ja sam veoma zadovoljna ovim proizvodima, a na sajtu https://www.galafarm.com.mk/srb/index.php možete naći i još mnogo toga korisnog. 

You Might Also Like

4 коментара

  1. Sjajan post ;)

    http://ilofashion5.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Post je odlican. Veoma sam odusevljena ovim proizvodima i spadaju u moje favorite. ljubac

    Pracenje za pracenje? <3

    https://style-ladies.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Predivne stvarcice. Nikad nisam nista od njih koristila. Zapratila sam te. Ako hoces zaprati i ti mene <3
    Ako ti nije tesko pogledaj moj novi post i klikni na linkove ispod slika :D hvala puno <3
    http://lepojkicaimama.blogspot.rs/2017/05/moja-romwe-wish-lista.html

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan post! Nisam znala ove cinjenice za kokosovo ulje,sad cu definitivno morati da ga nabavim!

    Pratim te na GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook