ONLY QUEEN

17:41


Nisam neki ljubitelj kupovine odeće online, jer obično nista ne bude kao na slici, ali sam ipak odlučila da uradim saradnju sa sajtom ZAFUL. U pitanju je sajt za odeću, nakit, torbe i razne stvari. I naravno, kineski sajt je u pitanju (kao i većina).
Ponudili su mi određenu sumu novca za koju mogu da naručim šta god želim. Prva stvar koju sam naručila je ova jakna, za koju sam mislila da je bomber jakna, međutim više je kao šuškavac. Ostale stvari ćete videti vremenom, jer su letnje uglavnom.





Paket sam čekala nekih 2 nedelje, stiglo je sve u najboljem redu, stvari nemaju nikakvo oštećenje. Carinu nisam platila, kao ni poštarinu (s obzirom da je saradnja u pitanju). 


Jedva sam čekala da prođu kišni dani i da obučem jaknu, jer od kada je stigla prosto je obožavam. Materijal je tanak, prijatan.. Iako jakna uživo izgleda kao šuškavac, odlično može da prođe kao bomber jakna.
Proleće je definitivno i dalje rezervisano za bomber jakne, koje nisu samo postale ultimate komad zbog forme ili neke vrste statusnog simbola, već i zbog neverovatne kameleonske sposobnosti da nadograde vaš look, bilo da je u pitanju casual, street style ili elegantan, prefinjen stajling.
Sada je pravo vreme da uključite u svoj svakodnevni look neku ovakvu jaknu!



Ja sam ovu jaknu uklopila sa džinsom, belom majicom i novim patikama sa MisteryShoes stranice (imaju odličnu obuću i super kvalitet). Takođe već neko vreme nosim samo (kopiju) Chanel torbu, nekako mi ide uz sve i veoma mi je praktična.




Bomber jakna je sjajan komad ako želite da se igrate sa stilovima, bojama, trendovima i pronađete neki svoj, upečatljiv look.






T-shirt: C&A
Jacket: ZAFUL
Jeans: New Yorker
Bag: New Shangai
Shoes: MISTERY SHOES
Sunglasses: New Yorker

You Might Also Like

15 коментара

  1. Wow, fotkice su predivne kao I kompletna kombinacija, rado bih nosila nešto tako. Volim baby roze boju pa mi se ovaj bomber - šuškavac ( :D ) veoma dopao. Super post lepotice! ♥

    Dear Miss Modern

    ОдговориИзбриши
  2. Wow predivan look, oduševlena sam ovom jaknicom. Zapratila sam tvoj blog, pa bi mi bilo drago da uzvratiš :)

    https://magicnisvetlepote1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Post je odlican,slike su prelijepe. Zapratila sam te, ako zelis uzvrati mi
    http://fashiontrendsfashionblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajan post draga! Jaknica mi se baš dopada i predivno ti stoji! xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Divna si, lepo ti stoji ova jaknica! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post,kao i outfit,jaknica mi se baš dopada!Sve pohvale za fotografije,jako mi se dopadaju. :D

    anastasjastyles.blogspot.ba <-------------- novi post

    ОдговориИзбриши
  7. Draga,post je savrsen!! Patike znaci srce mi je stalo,o bomber jaknici ( suskavcu ) da ne govorim. Zelim da te pitam da li si zainteresovana za collab ? Mogu ti se javiti na e-mail! <3 <3 http://saandraaz0.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Jaknica je predivna, baš u mom fazonu :D
    Odličan post draga, pratim te ♥

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook