FEBRUARSKI FAVORITI

17:35


Prva stvar ovog meseca je parfem. U pitanju je najnoviji parfem iz Avon-a – VIVA LA VITA. Da, inače od pre dve nedelje sam postala Avon dama, tako da ukoliko želite nešto da naručite možete me slobodno kontaktirati preko društvenih mreža.
Parfem je divnog, nekako prolećnog mirisa. Ima prilično dugotrajan miris, kombinacije sočne jabuke, neodoljive esencije mimoze I tople sandalovine. Bočica je svetlo ljubičaste nijanse, sa zlatnim elementima, praktična je i 50ml ima. Ovaj parfem je definitivno moj favorit za februar a verujem da će biti i ovog proleća, baš zbog toga što je lagan i daje neku svežinu.
Cena seta: 1399din





Sledeća stvar je mat ruž iz Avon-a. Ja mislim da kako sam počela da ću naručiti sve moguće nijanse, jer su mi ovi karmini omiljeni i već sam vam pisala o tome (OVDE). Februarski favorit mi je karmin u nijansi Posh Petal. Karmin ima divnu  svilenkastu formu koja se lako nanosi, ne isušuje usne i hidrira. Ima potpunu mat pokrivenost ali nije baš dugotrajan, ukoliko jedete morate ga popraviti par puta. Ovo je najsvetlija roze nijansa koju imaju, međutim ja kombinujem ovu nijansu sa olovkom tamnije nijanse.
Cena: 349din




A što se tiče olovke, u pitanju je Golden Rose olovka u broju 521. Prilično je tamnija od ruža ali ja dobro izblendam to, tako da se ne vidi ogromna razlika a i često pravim ombre efekat na usnama. Imam par Golden Rose olovaka i zadovoljna sam njima. S obzirom na cenu, okej su, lako se nanose, mekane su što meni jako odgovara, jer ne volim suve olovke (Ko ih voli?).
Cena: oko 150din




Šampon koji me oduševio ovog meseca je najnoviji LorealElseve Clay šampon. Ukoliko vam se kosa masti u korenu a krajevi su vam suvi, ovo je najbolji mogući šampon za taj problem. Obogaćen je sa tri pročišćavajuće gline koje temeljno čiste koren. Šampon odlično peni već pri prvom šamponiranju, tako da nekad je dovoljno samo dva puta da ga stavim, iako obično stavljam tri puta šampon.  Kosa je posle njega mekana, ima volumen, rastresita je i nije slepljena za teme, a svi mi sa masnom i dužom kosom znamo da to nije lako postići. L’Oreal je ovaj put stvarno ispunio obećanje, kosa se sporije masti, ima svežinu i sjaj i krajevi  nisu suvi i ne pucaju.
Cena: 249din


Sledeća stvar je Neutrogena Pink Grapefruit piling za lice. Ovo je jedina stvar koju koristim za čišćenje lica pored micelarne vode. Ovaj piling koristim svakodnevno ujutru i uveče i prezadovoljna sam rezultatima. Pošto ja imam jako masnu T zonu, ovaj piling mi zaista pomaže, čisti, uklanja svu nečistoću i ulje sa lica i sprečava javljanje mitisera. Ima divan miris. Nanosi se na vlažnu kožu i kružnim pokretima se masira koža nekih minut-dva. Takođe može da se koristi za skidanje šminke, probala sam par puta i nije loše, mada za oči morate da koristite micelarnu vodu. Tuba je od 150ml, ja sam već istrošila polovinu za mesec ipo dana i verovatno ću kupiti još jednu kad ovu završim jer daje sjajne rezultate.
Cena: oko 750din





I poslednja stvar za ovaj mesec je Rimmel tečni puder. Odlučila sam da promenim malo navike što se tiče pudera jer dugo sam koristila L”Oreal tečni puder (OVDE) i probam nešto drugačije i mogu vam reći da nije loš ovaj puder. Puder sadrži 30ml, ima plastičnu pumpicu i staklenu ambalažu. Moj je u nijansi 103 i to je najsvetlija nijansa. Tekstura mu je lagana, malo je gušći nego što sam ja navikla, ali ima odličnu pokrivenost. Najbolja stvar kod ovog pudera je što je odličan za nas koje imamo masnu T zonu. Ne bih rekla da je potpuno mat ali vidljivo smanjuje sjaj na koži i traje mi bukvalno ceo dan na licu. Ispunio mi je očekivanja i nastaviću da ga koristim.
Cena: 835din








Nadam se da su vam se ovi favoriti dopali, napišite mi vaše utiske dole u komentarima. :) 

You Might Also Like

8 коментара

  1. Marina draga, jako interesantan post. Izuzetno mi je drago sto si pisala na ovu temu jer obozavam da citam necije favorite. Vecinu ovih proizvoda sam i sam akoristila ili bar probala tako da i sama znam koliko su korisni i kvalitetni. Za kraj bih da dodam da su ti fotografije sjajne.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Karmin i olovka izgledaju divno! :)

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Divni proizvodi kao i blog, vecinu ovih proizvoda sam probala, posebno mi se dopada Neutrogena Pink Grapefruit piling za lice zaista je super. ,3

    Pratim te, pa ako zelis uzvrati

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Imam testere Avonovih mat karmina, i obožavam Rubby Kiss i Berry Blast :)
    A takođe volim i GR olovke, imam ih nekoliko, ali mi je najdraža 520. :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajne fotografije! :) Nisam bila u prilici da pomirišem ovaj Avonov parfem iako i ja radim sa Avonom :) verujem da je lep... Golden rose olovke obožavam, imam u par nijansi i super im je tekstura. Rimmelov puder je moj omiljeni, baš mi odgovara za suvu kožu. Baš ću da probam ovaj šampon jerimam taj problem pri korenu masna, a krajevi suvi...

    ОдговориИзбриши
  6. Devojko oborila si me sa nogu i slikama i samim postom. Jedino nisam probala taj šampon (planiram) i parfem. Imam 8 Avonovih mat karmina o kojima ću pisati na svom blogu kojima sam zadovoljna. Rimmel puder je jedan od mojih top 5 pudera.

    Moj blog--> http://mirjanasite.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Ruz je prelep! A i post, probacu neke proizvode draga moja Marina.😍

    ОдговориИзбриши
  8. Delim tvoje misljenje i ja sam probala netrogenin piling i bas je dobar :) Ostale stvari nisam probala, ali svakako interesantan post :) Lepe slike i lepo napisano :) #Samokazem

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook