Oriflame noviteti

17:47



Nijedan kozmetički proizvod nije veći simbol ženstvenosti od crvenog karmina. Osim čiste crvene nijanse, postoje tri varijante: s narandžastim, roze i plavim pigmentom.
U ovom postu pišem vam o crvenom karminu sa roze pigmentom.


U pitanju je kombinacija crvenog karmina i olovke iz Oriflame-a. Ja iskreno slabo naručujem proizvode iz Oriflame-a, jer sam pre par godina imala loša iskustva. Obično kvalitet ne bude onakav kakav ga oni predstavljaju u katalogu i izbegavam da kupujem kozmetiku koju ne vidim uživo. Međutim, ovaj put ne mogu da kažem da sam pogrešila. 





Što se tiče ruža, dolazi u jako lepom i praktičnom pakovanju. U pitanju je dugotrajni ruž, za kog kažu da je postojanost 12 sati. Ne znam, nisam ga držala toliko na svojim usnama, ali 6 sati jesam i zaista je tako. Nije se skinuo iako sam i jela i pila. Ima potpunu mat završnicu i fino se nanosi. 
Ova moja nijansa je Red Passion, međutim ne stoji svaka nijansa podjednako dobro svakome. Jako je bitno da boju karmina prilagodite nijansi tena i podtonu kože kako ne biste dobile kontraefekat.
I mali saveti:
- ako vam nije svejedno da probate tester karmina na usnama,jer ko zna ko je sve dotakao taj tester, jagodica prstiju ima najpribližniju teksturu koži usana.
- da izbegnete trag karmina na čaši, diskretno liznite usne pre nego što uzmete gutljaj.
- da izbegnete trag crvenog karmina na zubima (znam da ovo čudno zvuči) stavite kažiprst u usta, obavite ga usnama, pa povucite prst. Sav višak ostaće na prstu i izbećiće te preslikavanje na zube.
- i nikako ne kombinujte roze odeću i crvenim karmin! 







Crveni karmin zahteva olovku za usta, pa sam naručila i olovku u nijansi Real Red koja je jako malo, gotovo neprimetno tamnija od ruža. Olovka mi se posebno sviđa, čak i više nego ruž. Veoma je praktična, na uvlačenje je, izuzetno je kremasta što se meni jako dopada jer se lako nanosi a opet, precizna je i divno definiše usne.
I da:
- nikada nemojte stavljati tamnu olovku na svetao karmin.

- i budite precizne kada oblikujete usne olovkom zato što se i najmanja greška vidi, zato ne žurite!









You Might Also Like

4 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook