LLUMS highlighter

16:16


Pozdrav svima, za danas sam vam pripremila recenziju LLUMS-ovog hajlajtera.
Dosta sam se dvoumila da li da kupim ovaj ili The Balm-ov, ali sam čula jako dobre preporuke za ovaj i razmišljala sam zašto da dam 3000din (čini mi se) za The Balm-ov kada mogu 500 i nešto da dam za LLUMS-ov. I nisam pogrešila. Tačnije, ne znam jer nisam probala drugi, ali sa ovim sam jako zadovoljna. 



U pitanju je Marbelized Bronzer u broju 02 Amber.  Dolazi u jako lepom i praktičnom pakovanju. Lako se otvara i lako se zatvara, nema ogledalce, ima 9 grama i prilično je praktičan i za torbu.

S obzirom na to da ja imam prilično mastu T zonu, ja njega nanosim samo na vrhovima jagodica, dok na naprimer vrhu nosa, bradi ili iznad gornje usne skoro nikada ne koristim, jer mi se posle određenog broja sati koža sama masti i imala bih previše sjaja.




Ovo je prvi hajlajter koji ja nanosim četkicom, obično sve ostale sam stavljala prstima jer tako sam postigla jači i bolji efekat. Medjutim…ovaj je jako pigmentovan i to me je prosto oduševilo. Treba biti pažljiv, ja ga nanosim sa četkicom za hajlajter iz Oriflame-a i odlično se hvata za kožu. Ima glatku teksturu i stvara prijatan osećaj mekoće na koži.
Sadrži ulja i minerale sa hidratantnim i hranljivim svojstvima.





Zanimljivo kod njega je i to što ima na neki način dve boje. Jedna polovina daje zlatniji sjaj dok druga polovina daje onu boju šampanjca… a ukoliko pomešate dobijate jedno savršenstvo.
Malkice se možda trusi ali s obzirom na cenu dobar je.

Koji god hajlajter da koristite, savetujem vam da ne preterate sa količinom. Poenta sjaja je da budem diskretan, nežan i suptilan, a ne da sijate kao da ste zaronile lice u šljokice. Možete omaći, zato, nanesite manje hajlajtera. (I ne, koža ne ga ne upija ako preterate!)

I u blendiranju je ključ! Ujednačite hajlajter sa tenom za prirodan i suptilan sjaj. Niko ne želi jasne linije na svom licu.









Možete ga naći u Lilly drogerijama, dosta je tražen, ja sam ga čekala nekih nedelju dana, jer ga nije bilo. To vam samo govori koliko ga svi obožavaju i koliko je dobar. Cena je oko 500din.

https://shop.lilly.rs/srpski/proizvod/llums-mramorni-bronzer-02-amber-marbelized-bronzer-14425


You Might Also Like

3 коментара

  1. Primetila sam da o ovom highlighteru pričaju svi na yt, ali isto i ovdje, a ja još uvijek nisam imala prilike da ga probam, moraću da ga uzmem negdje:)
    Divan post, divna recenzija♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Pozzz decembarska cestitka https://twitter.com/GlenRose83/status/804250410441641984
    dodaj me na blogspotu kao i na twiteru....

    ОдговориИзбриши
  3. Wow izgleda super,nisam ovi proizvod isprobala,ali izgledaju savrseno :)
    Zapratile smo te,ako hoces uzvrati :)

    sweet-girls-em.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook