Something different

15:20



I poslednja haljina sa sajta FASHIONMIA je ova današnja. Ja obično ne želim da pišem o lošim proizvodima ili stvarima, međutim ovaj post neće biti tako lep ali ću bar biti iskrena u njemu.

Ja sam još pre govorila da ne volim nešto preterano online kupovinu iz prostog razloga što ne mogu da probam stvari, da opipam materijal i slično. Do sada sve što sam naručila ili dobijala je zaista na moju veliku radost i sreću bilo dobro, međutim za ovu haljinu to ne mogu reći.

S obzirom da sam imala određen izbor haljina, prve dve (crvena OVDE i roza OVDE) su mi se zaista dopale ali ova treća nekako uopšte nije moj stil.




Haljina je dosta kratka, ali hajd’ da kažem da to nije toliki problem koliko mi je problem sam materijal. Materijal je čist poliester i to veoma veoma tanak. Možda bih i nosila negde ovu haljinu međutim toliko je tanka da se sve providi ispod. Eventualno kada bi se ispod napravila neka postava, haljina bi verovatno bila dobra i u tom slučaju je preporučujem.

Haljinu možete pronaći OVDE. Imate je u više boja i na slikama mi je zaista izgledala lepo iako opet kažem nekako nije moj stil. Sigurna sam da bi nekoj drugoj devojci lepše stajala, ja nisam zadovoljna.





Nemam još puno toga da dodam jer ne želim da pišem o lošim stvarima na svom blogu, ali o ovome sam morala.
Mogu vam samo reći da pažljivo birate šta naručujete sa stranih sajtova (isto važi i za domaće), gledajte i čitajte od kog materijala su stvari i ono što zaista preporučujem jeste da zumirate slike i pogledate lepo kroj i materijal da se ne bi razočarale kao ja ovaj put. 




You Might Also Like

8 коментара

  1. I ja sam sa ovog sajta kupovala prošla gore od tebe. Zato nisam ni pisala jer da pišem o nečemu što ne vredi, ne pada mi na pamet. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Super mi je kada se nekada da i neko negativno mišljenje kako bi se bar upozorilo druge , haljina je jako lijepa ,ali ukoliko materijal nije dobar ni ne vrijedi je naručivati , nadam se da ćeš u sljedećoj kupovini proći bolje! <3
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Али свеједно теби одлично стоји хаљина слике су баш топ!!

    ОдговориИзбриши
  4. Marina draga, predivna kao i uvek! Ova haljina je bozanstvena, zaista gledas otmeno u njoj, odusevljena sam! Brutalno dobre fotografije!

    Visit me, and follow If you didn't/want. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook