Greece

13:03


Počinjem da budem zaljubljena u putovanja i znam da dugo nisam izbacila post ali jednostavno nisam imala vremena. Bila sam na puno mesta i provela zaista divno i kvalitetno vreme sa divnim osobama.
Pripremam vam i post iz Crne Gore, ali za sada malo o Grčkoj.



Grčka je zemlja koja nam je posebno bliska i svake godine kada odem tamo se u potpunosti odmorim.
Olimp je bio dom Bogova, a Olympic Beach je letovalište koje je ime dobilo po istoimenoj planini, ispod koje je i smešteno i gde sam ja provela divnih 7dana. Mesto je prilično mirno i savršeno za odmor a ukoliko želite gužve i više noćnog provoda tu je Paralija odmah pored (2km).



Ovo mesto odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana kao i pešačkih zona koju čine dve ulice paralelno sa morem.

Naravno da sam morala da iskoristim jedan dan za slikanje s obzirom da ovaj komplet držim već dugo u ormaru i konačno sam imala priliku da ga nosim i da vam ga prikažem.



Dobila sam ga sa sajta ZAFUL. Neobilazan dezen svake godine sa dolaskom leta je svakako cveće. I upravo ovo cveće na njemu me je i privuklo da ga izaberem.
Materijal je malo čudan, u pitanju je poliester i nije uvek toliko prijatan s obzirom na to da je dosta tanak, ali mislim da je ovakva kombinacija za plažu odlična.



Na njihovom sajtu možete naći zaista vrlo lepe stvari za leto i veoma povoljne (http://es.zaful.com/?lkid=24226), a link ovog kompleta je ovde: http://www.zaful.com/embroidered-bowknot-top-with-shorts-p_234082.html?lkid=24226








You Might Also Like

7 коментара

  1. Komplet je predivan, a ti prezgodna :)
    Drago mi je da si se lijepo provela i odmorila :)

    myfirsttext.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Komplet je predivan, zaista ti pristaje jer imas taman ten i lepu figuru. Slazem se da je idealna kombinacija za plazu ili dnevnu setnju tokom leta. Sve pohvale za ocaravajuce fotografije, uzivala sam u istim! :)

    Dear Miss Modern

    ОдговориИзбриши
  3. Predivan ti je ovaj komplet. Ja sam dvije godine ljetovala u Grčkoj i oduševljena sam tom zemljom ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook