Decembarski favoriti

15:50


Za ovaj mesec nemam baš puno proizvoda, ali hajde da počnemo.. 


Zima ne može da prođe bez jedne ovakve kreme. U pitanju je univerzalna krema iz Oriflame-a, koja ima predivan praznični miris. Sadrži kompleks multivitamina i bogata je prirodnim uljem badema koji štiti kožu i hrani je. Trenutno dok pišem ovo je imam na rukama i zaista može da se oseti čarolija. Cena ove kreme je 279din. 


Sigurno ste već upoznati sa Catrice brendom, s toga moj favorit za ovaj mesec je Catrice Prime and Fine prajmer. Pakovanje je praktično i jednostavno, nije veliko tako da je odličan za torbu.
Što se tiče teksture, ovaj prajmer je dosta lagan. Ima silikonsku formulu u njemu, ali to se skoro i ne oseti kada ga nanesete na kožu.
Što se tiče matiranja, iskreno mislim da ima i boljih prajmera. Moja T zona je prilično masna i posle 4-5 sati već počinje da se vidi.. Ali ukoliko želite nešto što će vam pripremiti kožu za lepše i lakše nanošenje tečne podloge i produžiti trajanje šminke onda vam definitivno preporučujem ovaj prajmer.
Možete ga naći u DM-u i cena mu je oko 500din.





Sledeća stvar je nešto čime sam zaista prezadovoljna, u pitanju je ulje za kosu Gliss 6 Miracles Oil Essence. Ukoliko imate suve krajeve kao ja ovaj proizvod zaista pomaže. Sadrži 6 ulja i svaki od njih ima svoj zadatak:
1. Protiv efekta slamaste kose bez otežavanja.
2. Zaštita od toplote tokom feniranja.
3. Manje krzanja krajeva.
4. Kosa lakša za održavanje.
5. Kontrola protiv ućebavanja.
6. Raskošna kosa.
Preporučujem svima, naročito devojkama sa bujnom kosom. I ukoliko peglate kosu, obavezno posle svakog peglanja nanesite bilo kakvo ulje za kosu. Dovoljne su 3-4 kapi i kosa će vam biti glatka, mekana i ravna.
Ja sam ga kupila u Lilly-ju i košta oko 700din.





Što se ti tiče nege tela, odlučila sam da probam Balea serum za negu tela. Ima zaista prelaganu teksturu što se meni jako dopada, jer ne volim kreme,losione,serume za telo koji su previše gusti i koji se teško nanose. Ovaj serum je vrlo lagan i brzo upijajući. Pogodan je za normalnu i suvu kožu. Sadrži ulje kamilice i ekstrakt kaktusovog cveta i ima blagi miris.
Mnogo lepo hidrira kožu u ovim hladnim danima i pruža svilenkasti osećaj.
Možete ga naći u DM-u naravno i cena mu je ja mislim 299din. 



Sledeća i predposlednja stvar je Tesori d'Oriente Hammam dezodorans. Ovaj dezodorans sam dobila na poklon i jako sam iznenađena jačinom i mirisom. Tesori d'Oritente brend vuče korene sa Dalekog Istoka i vodeći se motom da je lepota odraz vremena koje posvećujemo svojoj psiho-fizičkoj relaksaciji, nam nudi proizvode neverovatnog kvaliteta i mirise koji stimulišu naša čula.
Miris ovog Hammam dezodoransa je zaista jak i neobičan, tako da vredi probati.
Cena je oko 300din. 





I poslednja stvar za ovaj mesec je Real techniques setting brush. U pitanju je četkica za setovanje pudera, međutim ja ovu četkicu koristim za hajlajter. Ima jako kvalitetna vlakna, mekana je, odlično uhvati proizvod i nanosi ga na kožu. Planiram da kupim još Real techniques četkice jer su definitivno najbolje i najkvalitetnije četkice za šminku kod nas i bez obzira na cenu, vrede.
Savetujem vam da uvek uložite pare u dobre četkice jer to je nešto što će vam trajati godinama i šminka će vam izgledati bolje na vama.
Cena ove četkice je oko 750din. 



To bi bilo to za ovaj mesec, želim svima Srećnu Novu Godinu! I da uživate u predstojećim praznicima. :)




You Might Also Like

6 коментара

  1. Lep post, nastavi tako :) :*

    ОдговориИзбриши
  2. Gliss je moj životni favorit, bolje ulje nisam probala.

    ОдговориИзбриши
  3. Odlična objava! Mene kao muškarca zanima koja bi bila najbolja krema za ruke u ove zimske dane, jer mi doslovno koža u potpunosti ispuca na hladnoći? Pa eto ako u jednoj objavi možeš i to obraditi, bio bi zahvalan!

    ОдговориИзбриши
  4. Imam ovaj dezodorans, ali i toaletnu vodu i stvarno su predivni. Mada mi je od njihove linije najbolji zlatni. Ne znam tačan naziv, ali se sjećam da su na njegovoj bočici bili simboli Egipta. Zadnji put sam ga vidjela u prodaji prije 3-4 godine i žalim što nisam napravila zalihu xd
    Svaka čast za post, samo tako nastavi! <3

    http://beautycornerem.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Fotografije su ti odlične! Ja sam od ovih proizvoda sam koristila samo catrice bazu i meni je super :)
    Zapratila sam te :)


    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post draga !
    Zapratila sam te molim te uzvrati
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook