Manzara wishlist

15:49


Haljina je odevni komad koji ja leti najčešće nosim. Ne postoji prilika gde je ne možete nositi tokom leta.
Retro stil je poslednjih godina sve prisutniji na modnoj pisti, pa ne čudi što su  mnogi dizajneri prihvatili u svojm kolekcijama tufna trend.
Ovoga leta moderne su haljine sa tufnama različitog kroja, od dugačkih raskošnih, lepršavih, sa romantičnim karnerima i volanima, do svedenih modela i skroz uskih, pa u zavisnosti od modela i materijala, mogu se nositi u različitim prilikama. Osim belih i crniha atraktivno izgledaju i tufne u crvenoj, plavoj, ljubičastoj, zelenoj, pink.
Moja dva predloga su: 
Takođe, MANZARA.hr nudi veliku ponudu haljina za svaki dan. Pruge su postale toliko omiljene dizajnerima, da ih guraju bukvalno svuda, tako da i ovo leto su haljine ovakvog tipa veliki trend.

Moram vam odati jednu tajnu, da ovakve haljine izgledaju veoma veoma lepo na preplanuli ten, s toga ako ste se već vratili sa mora obavezno morate nabaviti jednu ovakvu!


A dok ste na moru, bazenu, jezeru ili bilo šta slično, lepo je imati i po neku haljinicu za tu priliku, da kažemo za plažu. To će razumeti devojke/žene koje najiskrenije vole i prate modu, da će ovakva haljinu upotpuniti čak i jedan običan dan na plaži i učiniće da izgledate sjajno čak i kada ste umorne od sunčanja i vode.


Kažu da je teško naći nešto udobnije od cvetne haljine, a ja vam sa sigurnošću mogu potvrditi to. Jednostavno u ovakvoj jednoj haljini prosto ne možete a da se ne osećate prijatno. Možete je nositi i uz visoke potpetice i uz baletanke neke ili ravne sandale,svejedno izgledaćete fenomenalno, ovo je onaj pravi must have komad za leto.

A za kraj, za one smelije dame pogledajte odličan izbor svečanih haljina, nećete se pokajati ako poručite neku. I da, još nešto, u toku su popusti, tako da požuriteee!You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook