It's Kavos babe

16:42


Kalimera dragi moji! Današnji post je posvećen samo moru, suncu i lepim uspomenama sa Kavosa.

Kavos je mesto isključivo za mlade. Nalazi se na Krfu i rezervisano je za danonoćne žurke, zbog čega sam ja i izabrala baš ovo mesto. Prilično je malo mesto, sastavljeno od veoma lepih kuća odnosno apartmana (skoro svaka kuća ima bazen), glavne ulice koja je centar svih dešavanja i koja se sastoji od mnogobrojnih klubova, prodavnica suvenira, marketa, restorana i slično i naravno plaže koju obično niko ne hvali. Zašto?
Plaža koja je peščana nije nešto preterano sređena, ima po malo smeća (pikavci, razne biljke koje je more donelo i slično) a i temperatura mora mi se učinila prilično niska za razliku od drugih plaža gde sam bila + voda je poprilično prljava.
Zaključak je taj da Kavos nije mesto gde možete uživati u kupanju u moru i hedonizmu na plaži. Za to sve preporučujem mesto odnosno plaže Marathias i Glyfada, koje su veoma veoma lepe.
Marathias ima odličnu peščanu plažu i zanimljive beach bar-ove gde možete uživati uz muziku, a Glyfada važi za najlepšu plažu na Krfu i mogu reći da jeste, voda je neverovatno čista, takođe ima deo sa stenama (što možete i da vidite na slikama) koji je fantastičan za slikanje, skakanje itd.

Ja sam otišla preko agencije BALKAN FUN i pošto je ovo party putovanje uz narukvicu sam imala razne dnevne žurke na bazenima i naravno noćne koje su bile odlične. Cene koktela takođe su veoma pristupačne, samo što kokteli nisu jaki i to je jedina stvar koju ja moram da kritikujem. Stavljaju dosta leda + dosta Sprite-a i to sve razblaži previše žestinu i bude jako slabo. Žurke su bile sjajne svaka za sebe, muziku je puštao naš DJ (od strane do domaće muzike, sa odličnim prelazima) a posebno bih odvojila beach bar ISLAND BEACH RESORT gde smo dva puta imali žurku i to su definitivno bile najbolje na celom putovanju.

Takođe smo posećivali ostrvo Vido, grad Krf koji me oduševio i imali smo najluđu žurku na brodu sve do Plave Lagune koju ne mogu opisati rečima koliko je divna i ta boja vode... 


Kavos

Ako ste zainteresovani za ovu destinaciju još uvek imate ponude na sajtu  > FUNGROUP.RS <
Od mene lično imate sve preporuke za ovo mesto, a ako imate neka pitanja pišite mi na instagramu: _armaylle_ 


Vido

KrfMarathias

Blue lagoon

Glyfada


Island beach resortA sad, za kraj, da pređemo malo na beauty deo, biću kratka.. Od preparata za sunčanje koristila sam Sun Dance kremu sa zaštitnim faktorom 30 iz DM-a prvih 2-3 dana, a onda sam polako prešla na Biobaza ulje za sunčanje i na kraju naravno omiljena stvar, a to je Biobaza marmelada za sunčanje koja mi je omogućila na kraju divan preplanuli ten i to vam je ogromna preporuka od mene za ovo leto. 


Za više slike, pratite me na instagramu: _armaylle_ 

You Might Also Like

2 коментара

  1. Dopada mi se to sto si tako iskreno pisala o svemu tamo... bila sam prosle godine i slazem se sa tobom za sve... ����

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook