Basic Black Jacket

20:42


Kožna jakna je najbolji prijatelj svake devojke i jedna od nespornih zvezda svake sezone. Baš zato što je to veoma bitan komad odeće treba obratiti pažnju na kvalitet i po mogućnosti odvojiti više novca za kvalitetnu crnu kožnu jaknu.


Današnja jakna na meni je sa sajta ROSEGAL i moram priznati da nisam zadovoljna kvalitetom. Poručila sam je u veličini S i malo mi je mala kada je nosim preko duksa, ali u prolećnim noćima će biti okej, međutim problem je kroj. Na slikama se verovatno ne vidi, ali krajevi su čudno isečeni i nekako oštri. Sam materijal je dobar, prilično je i debela i fino greje ali nije ispunila moja očekivanja.
Takođe je dosta kratka, skroz iznad pupka da tako kažem i na slikama se ne vidi jer sam ja skinula, ima i kaiš koji se meni ne sviđa jer je predugačak, ali ja i inače na svim jaknama skidam kaiš.



Možete je naći OVDE, ja sam svoje iskustvo podelila sa vama a vi razmislite kada kupujete neke ozbiljnije stvari preko interneta.








You Might Also Like

4 коментара

  1. Jako si lepo rekla da je crna kožna jakna najbolji prijatelj. Ne vidi se da ti je mala, lepo ti stoji.. verujem da će ove sezone odraditi posao.
    Kao i uvek fotke su ti fenomenalne! ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post draga!Zapratila sam tvoj blog,nadam se da ces uciniti isto :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Savršena si i outfit je divan,kao i fotke! 😍
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    Sara Pokorni

    ОдговориИзбриши
  4. Predobra kombinacija! Baš mi se dopadaju fotke :)

    www.bebagottel.com

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook