Martens

19:22



Da li ste ikada obukle ili obule nešto što ste mislile da nikada nećete? Da, to se meni danas desilo. Obula sam martinke.

Juče su mi sa sajta ROSEGAL stigle upravo one. Pre nego što kliknete OVDE da vidite cenu i detalje ovih martinki, želim da napomenem da martinke sa slika i ove na linku nisu iste. Iskreno ne znam šta se desilo, ali ja sam poručila te a stigle su mi slične samo bez kajša. Nisam htela da ih vratim jer su mi okej ali eto, dešava se i takva greška. 



Ovakve čizme se mogu nositi i uz suknje, i uz farmerke. Znam da ste to čuli hiljadu puta u radnji kada prodavačice žele da što pre kupite preskupe cipele iz radnje, ali ovo je proverena istinaDetalji kao što su veštački biseri, nitne u stebrnoj boji i slično, čine ove čizme pogodnim za skoro sve stilove.
Ja na ovima sam trebala da imam kajš ali eto to se nije dogodilo, ali sve u svemu sviđaju mi se, klasične su, bez mnogo detalja iako bih ja volela da imaju neke nitne naprimer, ali dobro.

Lepo i lako se hoda u njima, to moram da priznam, imaju sa obe strane rajsferšlus što je veoma praktično kada ih obujem.
Ovo nije neki moj stil i retko kada ću ih uzeti verovatno, ali eto, htela sam da posedujem i njih.








- shirt: Terranova
- jeans: Pimkie
- boots: ROSEGAL

You Might Also Like

3 коментара

  1. Simply, but fantastic. U look wonderful, darling!
    Love your boots so much! Great post dear, so nice and interesting, love it!
    Have a nice day! ♥

    New review post is on my blog. ♥
    Visit me here: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/
    Maleficent ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi se dopada tvoj putfit, ali i martinke. Martinke su nešto posebno i mislim da stoji svakoj djevojci uz malo truda da to sve uklopi kako treba. Žao mi je što ti nisu stigle te što si poručila, ali i ove izgledaju fantastično ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook