Happy New Year

16:19Nedelja.. poslednji dan u nedelji. Dan koji obeležava 
neki kraj. Ovaj put i kraj godine

A sada pošto je ovo poslednji post za ovu godinu da se vratimo 365 dana unazad.Da vam sada ne dužim jer sigurno imate pametnija posla nego da 31. decembra čitate ovo... Želim da se zahvalim svima vama koji pratite moj rad i koji me podržavate, bez vas ova godina ne bi bila tako neverovatna kao što i jeste.
Prvi deo godine mi je bio prilično turbulentan, prvih par meseci nije bilo baš sjajno ali naučila sam da sve u životu je lekcija. I dobre i loše stvari nas čine da da budemo to što jesmo, a pored dobrih prijatelja sve u životu prolazi lakše. I tome moram da se zahvalim aprilu, mesec koji je za mene bio mesec promena, odluka, želja.. Te jedne večeri sam upoznala prijatelja za ceo život i mislim da je to nešto po čemu ću najviše pamtiti ovu godinu. Takođe bih se zahvalila svim prijateljima sa kojima sam provela divne trenutke, posebnu pažnju bih odvojila mom rođendanu za koji mislim da je ove godine bio najlepši do sada. I leto.. leto koje ću sigurno dugo pamtiti zbog predivnih momenata za koje ponekad poželim da nikada ne prestanu.. I najluđe osobe na svetu bez koje ova godina ne bi bila to što jeste, neverovatna. Jesen je bila posebno značajna za moj blog. Imala sam dosta sreće i upoznala divne ljude(kolege) koje ovim putem puno pozdravljam. I zima.. koja je tek počela ali takođe nosi veoma lepu priču koja će nadam se trajati i u 2018. godini.

Sve u svemu, ove godine sam naučila dve (meni) veoma bitne stvari a ovo savetujem i vama:
1. Pazite šta želite, možda vam se i ostvari.
2. Za sve treba strpljenje, puno strpljenja.

Želim vam da lepo provedete ovo veče i da pazite šta ćete poželeti u ponoć! Takođe vam želim da vam naredna 2018. godina bude puna zdravlja, ljubavi i sreće a sve ostalo će samo doći.
Verujte u sebe, pratite svoje snove, budite uporni i verujte mi uspećete!Vidimo se u nekom narednom postu u sledećoj godini, a do tada..
SREĆNA VAM NOVA GODINA! 

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook