Boots of wine

18:36Boja vina i dalje je jedna od najpoželjnijih i najaktuelnijih ove sezone. Osim u vidu džempera, torbi i ruževa, veliki broj brendova se potrudio da sve njene otmene, “classy” nijanse oboje i svet obuće.
S toga, danas vam predstavljam čizme sa ZAFUL-a koje sam dobila pre neki dan.
Čim sam otvorila paket i videla ih bila sam oduševljena. Materijal je fantastičan zaista, boja jedna od omiljenih i posebne su zbog načina na koji su urađene nazad.A da li vas nekad zanimalo kako su nastale čizme?

Najranije čizme su nastale oko 1000 godina pre nove ere i dosta su se razlikovale od današnjih. Imale su dva dela, donji je bio uporediv sa običnim cipelama a gornji je bio napravljen od nekog toplijeg materijala. Naravno, njihov razvoj dugujemo narodima koji su živeli na krajnjem severu, pre svega Rusima ali i Skandinavcima i drugim. U 17. veku u Evropi su čizme dobile pre svega vojnički stil, a zatim godinama kasnije one postaju i modni detalj pa se razvijaju čizme sa potpeticom.Što se tiče stikle kod njih, ona ima 10,5 cm. Malo se teže hoda u njima ili možda ja bar nisam navikla na čizme sa tolikom stiklom i mislim da nisu praktične za neku dužu šetnju gradom, ali za neki večernji izlazak, večeru, kafu sa drugaricama su idealne.

Cenu i ostale detalje možete pronaći OVDE.- coat: random
- scarf: Takko fashion
- boots: Zaful 
- pants: C&A
 - bag: Auchan

You Might Also Like

4 коментара

 1. So nice combination, you look amazing. These boots are classic but wonderful, like them so much. Great post dear, so nice and interesting.
  Like it so much!

  Have a nice weekend, darling! New post is on my blog.
  Visit me, and follow. Hope see you soon. Maleficent

  ОдговориИзбриши
 2. Amazing!http://kostadinovic95.blogspot.rs/2017/11/mini-drogerie-haul.html?m=1

  ОдговориИзбриши
 3. Čizme su prekrasne i divno ti stoje. Takođe si ih lepo uklopila uz outfit.

  Rado ću čitati tvoj blog i zapratila sam te. Nadam se da ćeš uzvratiti: chiccappuccino.blogspot.rs

  Kiss! <3

  ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook