Choker - for the last time

22:09


Mislim da je ovo poslednji put da pričam o čokerima, jer je to tema koja je kod nas toliko diskutabilna da više nemam želju da bilo šta kažem o tome.
Svako od nas nosi ono što voli a naravno svako ima pravo i pravo da komentariše sve.


Da li su i koliko će još dugo čokeri biti IN su pitanja koja se konstantno vrte. Nažalost ili ne i ove godine jesu IN s obzirom na to da brendovi poput Diora, Celine i Versace pokazali to na svojim revijama za ovu godinu.
Znam da su mišljenja podeljena, znam da su pre (1860.godine) čokere nosile znate već ko. Kasnije su počele i balerine da ih nose a krajem 19. i početkom 20. veka možete ih videti na kraljevskim vratovima. Kasnije nisu bili toliko u modi da bi se 90-ih opet pojavili i danas evo opet.

Ja ne mogu da vas ubeđujem u nešto, na vama je da li ćete suditi o osobi po tome šta nosi ili po drugim osobinama. Volela bih da živite u sadašnjosti i da imate malo savremeniji i širi pogled na modu.


Naravno i čokera ima raznih, od klasične crne trake do bisernih i ne stoje svima isto.
Ja iskreno nemam nikakvo loše mišljenje o njima, ali moram da priznam da je potrebno imati stila i ukusa da bi to izgledalo "okej" na vama.

Retko nosim čoker, ali baš retko. Sa sajta FASHIONMIA su mi poslali ovaj lepi, ne tako upadljiv (kao crni npr.) čoker i moram da priznam da mi se zaista sviđa.


Napravljen je od pliša, veoma je divan na dodir. Ima i ovo dodatno lanče što ga čini još lepšim i skroz mi je nekako "casual" i mislim da može da se nosi svaki dan i da se iskombinuje lepo.
Na njihovom sajtu (OVDE) imate isti ovakav i u crnoj boji.. i vidite baš sada razmišljam da li bih nosila u crnoj boji isti. Koliko god zvučalo možda besmisleno boja je takođe bitna kao i detalji na čokeru s toga budite pažljive!


A o tome da li su IN ili ne dodaje se pomalo uopštena ali prilično istina konstatacija "čokeri će biti tu sve dok žene i devojke žele da naglasak stavljaju na svoj vrat".

Zato, prepustite se osećaju i ne zaboravite da su čokeri uvek tu negde, samo u senci, skriveni i oko vrata samo onih koji iskreno razumeju i vole ovaj nakit.




You Might Also Like

5 коментара

  1. Priču potkovanu pravim/tačnim informacijama sam ja objavila na svom blogu, početkom ove godine! Dugo sam istraživala, ali baš dugo, i aktivno i kada sam sklopila celu priču, napisala sam istu i podelila sa svojim čitaocima. Drago mi je sto si ti pisala na ovu temu. Interesantan post, ovaj coker je jako zanimljiv, i bas nekako neobican, dopada mi se kako ti stoji!

    I follow you. Visit me, and follow back. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Ja volim cokere i volim da ih nosim u odredjenim kombinacijama.. Ovaj tvoj je bas lep.. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja ih ne nosim, ne jer mi se ne svidjaju nego mi se ne svidja kako mi stoje.. Ali, smatram da su zaista lepi i da ako ih devojke/zena lepo iznese, mogu da izgledaju zaista savrseno! A tvoja kombinacija mi se zaista svidja, jednostavna ali i lepa!

    Zapratila sam te, nadam se da ves uzvratiti! https://fashionworldlovelife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook