Back to elegance

15:17



Čipka najbolje funkcioniše sa određenim stilom, ali i nakon određenog uzrasta. Moramo da priznamo da će devojka sa 16godina nositi čipku potpuno drugačije od žene od 30 ili 40godina.

Ja sam neka sredina, ali opet sa svojih 22. godine retko kada nosim čipku. Priznajem, volim je ali zaista biram prilike kada ću je obući.



Čipka je uvek trend, u to nikada ne sumnjajte. Kao i koža ili krzno, čipka spada u luksuzan materijal ali je veoma bitno da ne preterujete i da je lepo iskombinujete.

Današnja haljina na meni je sa sajta FASHIONMIA. Poslali su mi je zajedno sa još dve koje ćete videti u narednim postovima. Kvalitet čipke mi se jako dopada, nisam očekivala da će biti ovako dobar. Još uvek ne znam gde bih mogla da obučem ovu haljinu, ali svakako je idealna za razne proslave i događaje.



Ja sam izabrala ovu, a imate još tri boje i mislim da bi možda crna bola još bolja. Izaberite prema svom senzibilitetu i raspoloženju svoju boju i zablistajte! 








You Might Also Like

6 коментара

  1. Ajoj, predivan post draga! Ova haljina je bozanstvena, izvrstno ti stoji!
    Zaista sam odusevljena. A i slike su jako prefisonalne i zaista originalne!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo volim crvenu boju, a samim tim, volim dosta odjeće u crvenom tonu. Ova haljina je jako lijepa i elegantna. Bila bi idealna za neke svdbe ili neke proslave. Zaista je predivna ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Divna si :) Sve ti lepo stoji, sandale predobro izgledaju :)
    Pratim te :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook