White vibes

16:10



Leti nema ništa bolje od uskih belih pantalona, one nikada ne izlaze iz mode. Naravno da ih možete nositi i zimi, ali ovi letnji dani su idealni za njih. Sa čime ćete ih kombinovati to je na vama, ali s obzirom da idu uz bukvalno sve mislim da nema teorije da pogrešite.




Sa porastom temperatura biramo sve svetlije komade odeće, tako da zaboravite na crnu boju ili bilo koju tamniju jer jesen se bliži i imaćete tad vremena da nosite to.
Ja sam se danas odlučila za Tommy Hilfiger majicu. Majicu sam dobila na poklon i nije original. Mislim da je danas jako teško shvatiti koja stvar je original a koja ne. Kopije su neverovatno slične i možete ih naći gotovo svuda, što mislim da nije tako dobro.
Kao što je bio trend da svi nose Levis majice, tako je sad počelo i sa Tommy H. i nastaviće se sa ko zna kojim brendom, što je s jedne strane dobro s jedne nije. Nikoga ne osuđujem, evo i sama nosim jednu tako da svako ima pravo na svoj izbor.
I jedan i drugi brend imaju jako lepe stvari, majice su jako lepe i lako se uklapaju uz razne kombinacije, tako da iskoristite ovo lepo vreme i nađite i sebi jednu (nije da je teško naći).
 




Možda bi ova moja kombinacija delovala pomalo dosadna da je nisam osvežila sa upadljivom crvenom torbicom. Igrajte se sa bojama i nađite nešto što će na vama izgledati lepo i u čemu ćete se pre svega osećati prijatno i uživajte.







T-shirt: New Shangai
Pants: New Shangai
A bag: New Yorker
Sandals: Deichmann



Ukoliko niste pogledajte i wish listu sa sajta SheIn ---> SHEIN WISHLIST <---

You Might Also Like

12 коментара

  1. Divan outfit draga! Jako si lepa!
    Učlanila sam se u tvoj blog, pa ako želiš uzvrati. :D

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Outfit je divan! Slikice su super!
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Kako mi se dopada ova kombinacija. Sama nisam ljubitelj bijele boje jer na moju visinu i težinu, mislim da mi ne stoji lijepo, ali svakako sam oduševljena kako tebi stoji ❤️❤️❤️

    Visit and follow me ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Jao vidjela sam ove sandale u Daichmannu i nisam ih niti isprobala jer sam mislila da ne stoje lijepo, ali sada vidim da su super. Svida mi se sto ovo nije obican outfit post gdje napises nosila sam to i to i cao haha. Meni se majica jako svida, kao i Levis majica, ali meni nekako glupo nositi to kad svi nose.
    Odlicno si ovo skombinirala i svida mi se kako se crvena torbic savrseno uklopila ☺

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Marina draga, malo je reci da sam odusevljena ovim stajlingom! Obozavam bele kombinacije, a ova je fantasticna, veoma epo uklopljene stvari. Ne mogu da odlucim sta mi se vise dopada, da li sandale ili torbica! Predivna si, odlican post.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  6. Super je kombinacija, veoma mi se dopala.

    Pracenje za pracenje?

    https://alexandarstanisavljevic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post mila, slike su prelepe, jako si lepa i zgodna ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook