Little Yellow Dress

14:24



Žuta je boja sunca i vezuje se za radost, sreću, intelekt i energiju. Ona podiže dobro raspoloženje, stimulira mentalne aktivnosti i stvara energiju u mišićima. Ova žuta haljina mi je jedna od omiljenih ovog leta i sigurna sam da ću je nositi u više prilika. Kupila sam je u Bershci, jako je povoljna a izgleda savršeno.
 Materijal je jako prijatan i osećam se veoma udobno u njoj. Žuta boja je ovog leta definitivno trend, bilo da je u pitanju haljina, bluza, pa cak i pantalone.. sa žutom bojom nećete pogrešiti. I spremite se na to da sve oči budu uperene u vas ako nosite žutu boju, jer dobro je poznato da žuta boja privlači pažnju



Takođe žuta boja se jako lepo slika, a kada smo već kod slika… 



Dosta vas me pita kako uređujem slike. Sigurno ste na društvenim mrežama primetili fotografije koje imaju malo drugačiji tonalitet boja, okvir ili focus. Ne, to nije fotografisano profesionalnim fotoaparatom. Te divne fotografije su prerađene raznim aplikacijama na telefonu ili računaru.
Ja koristim 3 aplikacije/programa, jedna od njih je na računaru, zove se PhotoScape. Tu aplikaciju koristim za blur efekte i da mi pozadina bude crno-bela. To je prvi program koji sam ikada koristila za slike, vrlo je jednostavan, samo vam treba malo vremena da naučite šta i kako. Godinama ga koristim i dan danas naučim nešto novo, drugačije za uređenje slika.
Druge dve aplikacije su na telefonu, jedna je PicArt a druga je Instagram, odnosno standardni efekti sa instagrama. PicArt koristim kada na brzinu želim da ubacim neku sliku negde na društvenim mrežama, može da radi isto što i PhotoScape čak i više, ima puno više filtera i veoma je praktična aplikacija. Veliki plus je i to što se ništa ne plaća i nema dosadnih reklama. Takođe Instagram filtere i ostale efekte koristim, ali ne tako često. S obzirom na to da većinu sliku uradim u prethodna dva programa instagram efekti mi nisu ni potrebni. I kada ih koristim nikada (ako ste primetili a sigurno jeste) ne pojačavam jačinu nekog filtera do kraja. 
Naravno svako ima svoj ukus i način na koji uređuje slike, ali eto ovo su mojih par saveta. 










'- dress: Bershka
- bag: Butik Angel
- shoes: Butik Angel

You Might Also Like

4 коментара

  1. Анониман15. јун 2017. 00:08

    Ја се теби дивим...Не знам како постижеш и да идеш на глуму,да снимаш рекламе,да се бавиш модом,да кафенишеш сваки дан,да куваш...Има нешто што не знаш да радиш? Ако се питаш како све ово знам,па пратим сваки твој стори и сваки је занимљив!! Често те и виђам у граду...Хтео бих да ти се јавим,али ми је глупо...

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook