Festival outfits

13:21



Stiglo nam je leto, a leti muzičkih festivala i drugih događaja nikad dosta. Šta obući za takve prilike je uvek ključno pitanje.





U ovom slučaju zaboravite na pravilo „manje je više“, dajte sebi oduška i nabacite na sebe boje koje možda nekom drugom prilikom ne biste obukli.
Ključni komadi su haljine, prsluci ili ogrtači sa resama, tačnije rese su neobilazni trend za takve događaje. Šorcevi takođe su dobro došli. Za one hrabrije u kombinaciji sa gornjim delom kupaćeg kostima i preko neki prsluk imaćete hit stajling. Pamučne karirane košulje, hipi topovi, sve što možete da zamislite obucite.
Posebnu pažnju obratite na obuću, zaboravite na japanke, visoke potpetice i slično. Patike su najpraktičnije za ovakve događaje ali u koliko vam je pretoplo, sa rimljankama nećete pogrešiti.



Efektne i unikatne festivalske kombinacije možete izraditi i sami. Izvucite iz ormana davno zaboravljenu majicu, makazicama je preoblikujte, izradite resice ili nepravilne otvore po celoj dužini. Markerom izradite sopstvenu i unikatnu šaru ili ispišite poruku. Takav unikad sigurno će pristati starim iznošenim farmerkama koje možete skratiti.
I zasigurno i trendi modni dodatak je svakako traka za kosu. Glomazan nakit nije opcija za ovakve događaje.





Zagrlite svoje prijatelje i krenite u nezaboravne letnje dane! 








You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook