All about black

15:54



Konačno smo dočekali lepo vreme koje smo nestrpljivo čekali. Sunce je došlo, a zajedno sa njim stižu i nove svakodnevne kombinacije.
Retko nosim crnu boju, s obzirom na to da sam mršava a dobro je poznato da crna boja čini još mršavije svaku osobu, izbegavam da je nosim, ali pre mesec dana sam kupila ovu crnu košulju ni sama ne znam zašto.





Svaka žena treba da ima bar nekoliko
odevnih predmeta crne boje. Crna je skoro uvek dobar izbor i možete da je uklopite sa svime. Postoje nekoliko činjenica zašto je crna boja nezamenjiva:

1. Crno pa se ne vidi – Ako nešto prospete na crnu majicu ili crnu haljinu  neće biti toliko uočljivo koliko bi bilo kada biste isto prosuli na odeću druge boje. U crnom možete slobodno da nastavite veče bez straha da će vam neko videti fleku.
2. Sa svime se slaže – Ako ste kupili novu šarenu suknju i ne znate sa čime da je uparite, obucite crnu majicu. Sa crnom nećete pogrešiti.
3. U crnom izgledate mršavije – (iako meni ovo nije potrebno) Crno „skida“ kilograme. To je odavno poznato.  Crna boja vas magično stanjuje i izdužuje.
4. Možete da kombinujete nekoliko materijala – Koža, vuna, pamuk.. ako je sve to crne boje, neće biti neukusno i neće bosti oči. Razni materijali crne boje dobro izgledaju zajedno.
5. Možete da ga nosite više puta – Uz poneki detalj koji ćete dodati svojoj odevnoj kombinaciji, crnu majicu možete da nosite više puta, a da se ne primeti da ste je ranije nosili. Isto važi i za bilo koji drugi odevni predmet crne boje.
6. Ako mu dodate neku jaku boju, to ne može da ispadne loše – U koliko želite da ubijete monotoniju crne, neki modni dodatak jake boje je odličan za to. Žuta boja na crnoj podlozi izgleda savršeno.





Ja sam svoju današnju kombinaciju upotpunila sa svojom (za sada) omiljenom torbom, koju možete naći na Urban Store Bg fejsbuk stranici ili instagramu. Ne odvajam se od nje, mnogo mi je slatka i praktična i gledam da je uklopim uz sve. 











- shirt: New Yorker
- bag: Urban Store Bg
- jeans: New Yorker
- sneakers: Mistery shoes
- sunglasses: New Yorker

You Might Also Like

7 коментара

  1. Sjajan post i prelepa košulja. Mada nemam potrebe da kupujem crnu odeću (mršava sam), ja obožavam crnu boju i dosta toga mi je crne boje. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post i prelepa košulja. Mada nemam potrebe da kupujem crnu odeću (mršava sam), ja obožavam crnu boju i dosta toga mi je crne boje. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Svidja mi se tvoja kombinacija😊...ja crnu boju bas i ne volim, osim onih par basic komada koje imam u toj boji...

    ОдговориИзбриши
  4. Veoma itneresantan post, draga Marina. Fotografije su izvanredne. Odusevljena sam. obozavam crno, tako da sam se bas pronasla u ovom postu.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook