MARTOVSKI FAVORITI

18:11

Mart mesec mi je prošao prilično brzo, sa puno obaveza, ali i sa malo stvari koje bih odvojila kao favorite. Ali opet, odvojila sam 4 stvari koje sam koristila svakodnevno i koje bih svima preporučila.



Prva stvar je puder, tačnije CC krema iz Oriflame-a.  Prvi put kada sam probala BB kremu rekla sam “sad i nikad više“. Nisam bila zadovoljna teksturom, time kako prekrivaju nedostatke, ostale su mi fleke po licu i slično. I onda sam kod ujne probala ovu CC kremu i iznenadila sam se. 
Razlika između BB i CC kreme nije velika, samo što CC krema ima jaču pokrivnu moć.
Ova krema je odlična zamena za puder, lagano se nanosi, nije gusta tako da ja koristim jako malu količinu. Ima zaštitni faktor SPF 35, tako da odgovara mi za ove divne sunčane dane. Ja inače imam svetliji ten, pa sam uzela nijansu Natural. Odlično prekriva sve nedostatke na koži što je i zadatak ovih krema. Hidrira kožu i daje blistav prirodan izgled, tako da imate moje preporuke.
Cena ove kreme je oko 1400din. 





Posle svakog pranja kose vec par meseci koristim Gliss Serum Deep-Repair sprej za kosu, tačnije serum. Rezultate sam primetila već posle 2 pranja kose. Zaista obnavlja vlas kose i čini kosu dosta dosta mekšom. Ja ga koristim na mokru kosu i odlično pomaže u raščešljavanju kose a kasnije i u oblikovanju. 
Možete ga naći bukvalno u svakoj prodavnici, a cena je oko 350din. 


Što se tiče nege tela, ja godinama već koristim Dove dezodoranse i uvek imam bar jedan u kući, međutim htela sam malo promene, pa sam odlučila da probam Garnier Neo Mist Floral dezodorans i mogu vam reći da sam prilično zadovoljna i da po kvalitetu može da se uporedi sa Dove. Nežan je prema osetljivoj koži pazuha, štiti od znojenja naravno ne 48h ali prilično dugo traju. Imaju razne divne mirise i ostavljaju poseban osećaj svežine. Cena je oko 400din.





I poslednja stvar je četkica za puder (u prahu). U pitanju je četkica iz Avona. Jako je kvalitetna, dlačice su odlične, nijedna ne ispada prilikom pranja. Mekana je, nemate osećaj bockanja kada nanosite puder i veoma je praktična. Sve četkice iz Avon-a su izuzetno kvalitetne s obzirom na cenu koja je jako povoljna.
Cena ove četkice je 690din. 
U koliko želite da poručite neke stvarčice iz Avon-a slobodno me kontaktirajte.







To bi bilo to za ovaj mesec, nadam se da vam se dopao ovaj post. Znam da ima malo proizvoda ali šta je tu je. 

Sledeći post će biti jako poseban s obzirom na to da se bliži prvi rođendan mog bloga, pisaću malo više nego inače malo ozbiljnije i iskreno o tome kako sam došla na ovu ideju, neka moja gledanja na sve ovo i slično. 
Uživajte do tad!



You Might Also Like

4 коментара

  1. Sjajan post draga! Baš mi se dopadaju svi proizvodi. :) Ovaj Gliss serum često vidim u radnjama, ali još uvijek nijesam imala prilike da ga kupim i isprobam, a čini mi se jako kvalitetno i trebao bi mi baš takav proizvod. :D

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim Gliss regeneratore u spreju, i takođe ih preporučujem :)

    ОдговориИзбриши
  3. Marina draga, sjajan post! Gotovo sve ove proizvode sam i sama imala prilike da korstim i isprobam te verujem da su tvoji definitivni favoriti ovogg meseca.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook