Denim

19:16



Kako polako izlazimo iz zime, izlazimo i iz više dosadnih džempera i debele odeće.. Teksas je univerzalan i izuzetno moderan materijal i veoma pogodan za ovaj prelazni period.
Mnogi će ga istaknuti i kao jedan od najudobnijih komada i slažem se sa tim s obzirom na to da ja trenerke/helanke ne volim da nosim, samo kad baš baš moram.





Za današnji post nosim svoje omiljene farmerke koje su “high-rise“ i ne znam zašto ali u poslednje vreme samo takve i gledam da kupim. Volim varijantu sa dubokim strukom koja je i ove sezone veoma aktuelna. Što se tiče košulje, možda vam deluje da je i ona teksas ali izgled može da vara, jer nije. U pitanju je jedan divan, jako prijatan materijal koji ja ne znam da vam opišem ali odlično se kombinuje sa teksasom, a preporučujem i sa belim farmerkama.




Zanimljivo kod ove košulje je to što sam joj ja dodala ove slatke bedževe koje sam kupila još pre par meseci u Stradivariusu i nisam sigurna da ih još ima. Dobra stvar kod njih je ta što se lako stavljaju, još lakše se skidaju i može učiniti da svaki vaš komad odeće bude upečatljiv s obzirom na to da su jako moderni. Videćete i u slećem postu kako običnom belom duksu daju drugačiju sliku. Jedina negativna strana je ta što na nekim materijalima (ne na sve) ostaju sitne rupice od igle. Te rupice su neprimetne ali opet vi ćete znati da ih imate pa će vam izgleda ružno. Tako da, ne preporučujem da ovakve bedževe stavljate na odeću koju mnogo volite da je ne upropastite.

Sve u svemu probajte, igrajte se, eksperimentišite i kreirajte sami neki svoj komad.







- shirt: H&M
- jeans: new Yorker
- bag: New Shangai
- boots: St.  George

You Might Also Like

4 коментара

  1. Marina draga, sjajan post. I ja obožavam teksas tako da sam se baš obradovala ovom postu. Autfit je jako zanimljiv. Jako mi se dopadaju i košulja i pantalone, a takođe moram reći i da su sjajno ukombinovane sa tašnom i čizmama. Pohvale za izgled, predivna si.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Kombinacije je predivna, kao i ti sama. Baš si slatka. Moram da izdvojim košulju kao stvarčicu koja mi se najviše dopada. Sjajno☺

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Divno ti stojiii :)
    Kosulja je prelepa ☻♥

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook