Januarski favorit - BRUNO BANANI

17:40



Za ovaj mesec nemam puno favorita kao do sada, jer sam svoje vreme više odvojila za druženja, porodicu, razne događaje nego za šoping (što je da, moguće). Jedina značajna i zanimljiva stvar koju sam kupila je ovaj parfem.

Naučnici tvrde da parfemi ne samo što utiču da se osećate samopouzdanije i atraktivnije, već su i pravi pokretači strasti. Proizvođač donjeg veša, poznati Bruno Banani ima niz savršenih parfema, a meni je posebnu pažnju privukao Bruno Banani –Made for Women parfem.



On dolazi u zanimljivom pakovanju. U pitanju je nakrivljena staklena bočica parfema, elegantni duguljasti dizajn i naravno predivna ružičasta boja istaknuta srebrnim detaljima (kao i kutija).


Zanimljivo je i to što svaka kutija sa sobom donosi komad nakita – narukvicu od srebrnog metala sa natpisom “Made for Women“.




Za ovaj parfem kažu da je jedinstven i provokativan, da je napravljen s namerom da probudi lovačke instinkte u svakoj ženi.

Kompozicija je cvetno – voćnog karaktera, šarmantna i razigrana. Ovaj ultra ženstveni miris se otvara privlačnim i magičnim koktelom kupine i zelenog čaja. Srce predstavlja moderan spoj breskve i crvenog voća okružen notama irisa i ljubičice. Senzualna baza sadrži vodene note, malinu i topli amber.



Dakle, najbolji parfem je onaj koji čini da se osećate zadovoljni u svojoj koži! Moja preporuka je da što pažljivije izaberete svoj parfem koji na neki način govori o vašoj ličnosti umesto da se priklanjate trendovima i parfemima koji su trenutno aktuelni


You Might Also Like

2 коментара

  1. Parfem se čini fenomenalnim, voljela bih da ga probam. Divne slike!:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam ljubitelj takvih parfema ali mi se ipak jako dopada recenzija.
    Odlične fotografije.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook