Bunda / Pravo ili veštačko krzno?

16:51


Ova zima
sigurno nebi smela da vam prođe bez jedne bunde. Ne mora to da bude bunda Inverno Caldo koja košta Boga oca, možete lepo da prođete ulicom i sa bundom iz C&A na primer kao što je ova moja i da izgledate lepo, elegantno i glamurozno.

Ovaj modni trend pokreće mnogo pitanja i rasprava, te zbog toga danas dizajneri sve više izrađuju bunde od veštačkog krzna, što je meni jako drago da čujem.
Nisam neki preterani borac za prava životinja, ali isto tako nikada nebih nosila pravo krzno.





U Londonu je naprimer zabranjeno nositi pravo krzno, postoji poznati pokret “kečapisti“ jer je ustanovljeno da se kečap ne može skinuti sa krzna, tako da lako možete biti poprskani.

Nego, da se vratimo na današnji post... S obzirom da su bunde uvek u trendu, postale su i član ulične mode i ja rado nosim ovu prljavo roze bundu dok obavljam svoje obaveze po gradu. Pored toga što je topla, mekana i prijanta za nošenje, odlično se i uklapa uz jednu od mojih omiljenih boja – sive i uz crne čizme.







Nađite jednu vašu po svom ukusu – kratku ili dugačku, osnovnih boja, pastelnu ili šarenu, kakvu god da zamislite sigurno ćete je naći na nekom rafu.
Uživajte u zimi dok traje! :)
 








- coat: C&A
- jeans: C&A
- boots: St.George
- bag: Ella fashion

You Might Also Like

4 коментара

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook