FAVORITI ZA MESEC NOVEMBAR

18:26



Novembar je tako brzo prošao, ali par proizvoda je ostavilo baš dobar utisak na mene.

Prva stvar za mesec novembar je hajlajter i u pitanju je City Color SpotlightHighlight. Njega sam kupila na sajmu kozmetike još u aprilu i evo još uvek mi traje a koristim ga svaki 2-3 dan. U pitanju je kremasti hajlajter, jako je pigmentovan a opet nekako lagan. Cela ta kremasta formula daje koži zdrav prirodan sjaj i svilenkastu glatku završnicu. Stavljam ga na vrh jagodica najčešće prstima, mada često ga koristim i ispod obrva. Cena mu je 590din.








Sledeće su dve četkice koje sam svakodnevno koristila, u pitanju su Blush-ove četkice za blendanje, u broju 14B i 14C. Tražila sam takve četkice dugo, s obzirom na to da se moja četkica iz Oriflame-a ''ofucala'' i stvarno ih ne preporučujem jer su nekako grube, pa sam u Alexandar-cosmetics našla ove dve koje mi savršeno odgovaraju. Senke se odlično hvataju za njih, boja se baš fino preliva na kapke i mnogo su mekane. Ova u broju 14B ima dužu (prirodnu) dlaku i po mom mišljenju je za neke svetlije senke, dok ova u broju 14C ima kraću dlaku i dosta je preciznija.  Cene su im približne, koštale su oko 360din (jedna).




14B                                                                                                                               14C





Dosta dugo sam tražila neku senku ili paletu senki u kojoj ima zelena boja, međutim nigde nisam našla paletu, pa sam odlučila da probam Llums senke. Gledala sam da dosta jutjuberki hvali inače Llums proizvode što zbog kvaliteta što zbog cene, tako da ću i ja pohvaliti ovu jednu jedinu senku koju imam jer je odlična. Pigmentacija je prejaka i stvarno treba da pazite da dobro izblendate. Boja je šimerasta, (nažalost) nije mat,ali je fino poslužila. Ne trusi se i dugo ostaje na kapcima. Cena je oko 350din




Sledeća stvar je Balea kremasti gel za tuširanje. Za njega nemam šta puno da govorim. Sigurna sam da mnogi od vas su do sad sigurno koristili bar neki njihov gel, jer svaki miriše predivno na svoj način. Meni je favorit u novembru bio ovaj cvetni i cena mu je ja mislim 170din. 





U koliko tražite mat puder u prahu moja preporuka vam je Catrice All Matt puder. Ne mogu reci da je najbolji jer druge nisam probala mada sam čula da je Rimmel-ov isto jako dobar, ali ja sam zadovoljna ovim. Ima laganu teksturu i s obzirom na to da ja imam baš masnu T zonu ovaj puder dobro matira kožu mada ne toliko dugo (sigurno ne 24h kao što piše). Meni je trajao obično oko 3-4 sata, posle toga koža polako opet dobija sjaj.  Tako da u koliko imate neku preporuku za mat puder u prahu, napišite mi u komentarima. Cena je oko 550din.





Sledeća stvar je nešto skroz simpatično i slatko a to je planer ili možda nekome dnevnik. Nekih sigurno mesec dana sam mislila da naručim planer sa stranice Uređeni haos, međutim odem ja u Ušću i tamo u ACCESSORIZE nađem ovaj preslatki planer. Unutra je mnogo lepo urađen, nisam sigurna koliko ima stranica mada mislim da je za celu jednu godinu. Dobijate i samolepljive papiriće na početku ukoliko imate nešto specijalno za taj dan, kao i listu (za kupovinu naprimer). Dosta mi pomaže, odličan je podsetnik uz čiju pomoć lakše organizujem svoj život, jer mnogo puta se desi da zaboravim gde treba da idem, šta treba da kupim i slično, s toga mi je mnogo lakše da zapisujem svoje obaveze i onda samo pogledam šta imam. I preporučujem svima, pogotovu onima koji se bave nekim poslom da imaju svoj neki planer jer je lakše. Cena je 1490din.










Pretposlednja stvar su Avonovi mat karmini. Ja sam vam pričala u mom poslednjem beauty postu (koji možete pogledati ovde – GR LIQUID MATTE LIPSTICK) da ja baš i ne volim tečne mat karmine i da najčešće koristim mat ruževe, a Avonovi ruževi su mi omiljeni i najbolji. Koristim ove tri nijanse, mada planiram da kupim još.
Po teksturi nisu suvi kao npr Golden Rose već u isto vreme i hidriraju usne i matiraju, ne isušuju ih. Pružaju jako dobru pokrivenost, meni na usnama dosta dugo traju iako moram priznati da se preslikavaju na čašu ili prilikom poljupca. Lako se skidaju, ali pošto nemaju težinu spadaju mi u omiljene karmine koje imam i svima ih preporučujem. Cena im varira, nekada su na akciji nekad ne, od 230din do 450din zavisi.





I najbolje za kraj, u pitanju je NYX paleta senki koja me oduševila i mislim da će mi dugo biti favorit. Boje su jesenje, zemljane baš onakve kakve sam tražila.  Cena je 2000din.
Ne želim puno da vam otkrivam sada o njoj jer vam spremam poseban post o ovoj paleti, gde ću detaljnije opisati sve, tako da pratite me.



You Might Also Like

4 коментара

  1. Paletaaaaaaaaaa.... jedva cekam post, jer planiram jednu od njih da kupim :D

    ОдговориИзбриши
  2. Marina draga, odlican post. Pre svega se pohvale za tvoje fotografije, zaista su jako dobre i vrlo profesionalne. Od spomenutih proizvodi nisam probala ni jedan te ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim kakvi su, ali ne sumnjam da su odlicni.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Mislim da svi jedva cekamo paletu :D

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Pratite me na instagramu

Like us on Facebook